Karštas šokoladas su zefyrais

Ingredientai:

2/3 puodelio pieno arba ryžių pieno
1/3 puodelio vandens
1/2 a.š. cinamono
3/4 puodelio rudojo cukraus
1/2 puodelio kakavos
4 gabalėliai juodojo šokolado
zefyrai

Pagaminimo metodas:

visus sausus ingredientus gerai sumaišykite tarpusavyje. Juodo šokolado gabaliukus sukapokite smulkiais gabaliukais. Sumaišykite kartu su sausais ingredientais. Visu ingredintus galite laikyti sandariame indelyje ir naudoti norit pasigaminti karštą šokoladinį gėrimą. Gaminant gėrimą naudokite 2/3 puodelio pieno arba pieno pakaitalą ir 1/3 puodelio vandens kartu su 1/2 puodelio mišinio, kurį pasigaminote. Visą tai kaitinkite ant nedidelės ugnies, nuolat maišant, kol pasieks virimo temperatūrą, bet neleiskite užvirti, nukelkite nuo ugnies. Supilkite į puodelį ir ant viršaus uždėkite zefyrus.

Skanaus!