Kepti obuoliai su saldžiu įdaru BE GLITIMO

Ingredientai:

4 dideli obuoliai
1/4 puodelio rudojo cukraus
1 a.š. cinamono
1/4 puodelio smulkintų riešutų (mėgstamus)
1/4 puodelio razinų
1 v.š. lydyto palmių sviesto
3/4 verdančio vandens

Pagaminimo metodas:

išskaptuokite obuolio vidų, palikdami storas sieneles, išimkite tik šerdį. Nedideliame dubenyje sumaišykite cukrų, cinamoną, smulkintus riešutus ir razinas. Razinas taip pat galite pasmulkinti. Įdarą įdėkite į kiekvieną obuolį su 1/4 v.š. lydyto palmių sviesto. Sudėkite obuolius į kepimo skardą. Verdantį vandenį supikite į skardą, kur sudėjote obuolius. Kepkite apie 30-40 min 150 °C laipsnių temp., kol suminkštės.