Lengvas, veganiškas desertas (be glitimo, be pieno)

1 puodelis riešutų sviesto
1/3 puodelio kokosų aliejaus
1/4 puodelio kakavos
1/4 gryno klevų sirupo
1/2 arb. šaukšt. druskos
1 šaukštelis vanilės ekstrakto
Vidutinio dydžio inde sumaišykite riešutų sviestą ir kokosų aliejų. Ingredientus dėkite kambario temperatūros, tada lengviau išsimaišys. Pridėkite kakavos, klevų sirupą, druską ir vanilę, maišykite, kol gausis vientisa kreminė masė.
Perkelkite masę į indą, išklotą paprastu maišeliu ar kepimo popieriumi, kad būtų lengviau išimti. Padėkite desertą į šaldytuvą bent valandai, kol sustings. Jį geriausiai patiekti tiesiai iš šaldytuvo, nes kokosų aliejus, pabuvęs šiltoje patalpoje, pradeda skystėti.

Skanaus!

Pagaminsite be:

 

 

 

 

 

 

Draugiškas: