Makaronai su pesto padažu (be glitimo)

Ingredientai:
1/2 stiklinės smulkiai pjaustytų svogūnų
2 v. š. pesto padažo arba raudonojo pesto padažo.
250g begliuteninių makaronų: ryžių/kukurūzų, ryžių/sorų, ryžių, ryžių/kukurūzų/bolivinės balandos, jei norisi dar pikantiškesnio skonio galima rinktis kukurūzų/daržovių makaronus.
Alyvuogių aliejaus
Druskos ir pipirų pagal skonį

Pagaminimo metodas:
Makaronus virti kaip nurodyta ant pakuotės. Tuo metu įkaitinti keptuvę, pakepinti svogūnus ir įdėti pesto padažo. Kuomet makaronai išvirs sumaišyti su padažu, pagal skonį įdėti druskos ir pipirų.

Jei norisi sotesnių pietų galima įdėti pakepintų vištienos gabalėlių arba tofu sūrio gabalėlių ir viską išmaišyti.