Mažo baltymingumo Velykinis pyragas (be glitimo, be pieno)

Ingredientai:
200g mažo baltymingumo Extra universalių miltų
1 a. š. begliuteninių kepimo miltelių
2 kiaušinių tryniai
½ stiklinės cukraus
½ stiklinės aliejaus pyragui + aliejaus kepimo formos ištepimui
½ stiklinės vandens
½  a. š. migdolų aliejaus
Mažo baltymingumo džiuvesėlių kepimo formos apybarstymui.

Pagaminimo metodas:
Kepimo formą ištepkite aliejumi ir apibarstykite mažo baltymingumo džiuvesėliais.
Kiaušinių trynius išsukti su cukrumi kol gausis vientisa masė, įpilti aliejaus, miltų, kepimo miltelių, migdolų aliejų ir vandenį. Viską gerai išmaišyti ir supilti į kepimo formą. Dėti į įkaitintą orkaitę iki 1800 C ir kepti 45-50 min. Kuomet iškeps ir atvės, apibarstyti cukraus pudra.