Duonos mišinys įvairių grūdų be glitimo 500g K19
3,79€ 2,13€
Šiuo metu neturime
Sausas įvairių grūdų mišinys K19
(be glitimo)
Sudedamosios dalys. Kukurūzų krakmolas, miltai (ryžiai, sorų), grūdai (12,4 %) (saulėgrąžos, linų sėmenys, juodieji kmynai), tirštiklis ksantano derva, tirštiklis hidroksipropilmetilceliuliozė, ryžių sėlenos (3,6 %), balkšvųjų gysločių maistinės skaidulos (1,7 %).
Maistingumo deklaracija | |
100 g produkto maistinė ir energinė vertė | |
Energinė vertė | 1066 kJ / 254 kcal |
Riebalai
iš kurių: – sočiųjų riebalų rūgščių |
8,1 g
0,9 g |
Angliavandeniai
iš kurių: – cukrų |
38 g
1,5 g |
Skaidulinės medžiagos | 7,4 g |
Baltymai | 3,6 g |
Druska | 1,15 g |
Grynasis kiekis: 500 g.
Laikyti sausoje, vėsioje, vaikams nepasiekiamoje vietoje.
DUONOS tešlos paruošimui reikės: 500 g sauso įvairių grūdų mišinio, 1 ir 1/3 šaukštelio druskos (10 g), 2 arbatinių šaukštelių cukraus (10 g), 430 ml drungno vandens, 15 g šviežių mielių arba 7 g sausų mielių, 3 šaukštai aliejaus + aliejaus aptepimui.
Paruošimo instrukcija: supilkite sausą įvairių grūdų mišinį, druską ir cukrų į indą ir gerai išmaišykite. Į sausą mišinį pilkite vandenį su jame ištirpintomis šviežiomis mielėmis. Palaipsniui, rankų ar maišytuvo pagalba, minkykite tešlą, kol gausite vienalytę masę. Prieš pabaigą supilkite aliejų. Jei naudojate sausos mielės, supilkite jas tiesiai į sausą įvairių grūdų mišinį. Tešlą dėkite į aliejumi pateptą formą (28 x 9 cm), išlyginkite paviršių, uždenkite audiniu ir atidėkite šiltoje vietoje maždaug 1 valandai, kol tešlos tūris padidės dvigubai. Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C. Švelniai patepkite tešlą aliejumi, dėkite į orkaitę ir kepkite apie 45 minutes (be šiluminės cirkuliacijos). Paruoštą duoną išimkite iš formos, atvėsinkite ir laikykite uždengtą.
Gamintojas. Bezgluten, Posądza 128, 32-104 Koniusza, k. Krakowa, Lenkija.