30% Akcija!
DCF 1.0

Kelių grūdų begliuteninės (tamsios) duonos mišinys 500g

4,02 2,81

Norintiems kepti šviežią duoną namuose, keliagrūdžių begliuteninių miltų ruošinys palengvins šį darbą.
Ant pakuotės nurodytas receptas tinkamas kepti duonkepėje ir įprastoje orkaitėje.
Receptas kelių grūdų begliuteninėms bandelėms.

Šiuo metu neturime

Produkto kodas: 5907459846621 Kategorija:
Be cholesterolio
Be cholesterolio
Be cukraus
Be cukraus
Be druskos
Be druskos
Be fruktozės
Be fruktozės
Be glitimo
Be glitimo
Be GMO
Be GMO
Be jūros gėrybių
Be jūros gėrybių
Be kazeino
Be kazeino
Be kiaušinių
Be kiaušinių
Be kitų riešutų
Be kitų riešutų
Be mielių
Be mielių
Be pieno
Be pieno
Be sezamų
Be sezamų
Be sojų
Be sojų
Be sulfitų
Be sulfitų
Be žemės riešutų
Be žemės riešutų
Be žuvies
Be žuvies
Sertifikuota gamyba be glitimo
Sertifikuota gamyba be glitimo

Be glitimo

Sudedamosios dalys: kviečių krakmolas be glitimo, kukurūzų krakmolas, linų sėmenys (11,8%), gliukozė, grikių dribsniai (4,5%), kukurūzų gemalai (4,5%), tirštikliai: guaro guma, E 464; maistinės skaidulos, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: E 575; tešlos kildymo medžiaga: natrio karbonatas.

100g produkto energinė ir maistinė vertė: 1613kJ/380kcal, riebalų 5,5g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,6g, angliavandenių 77g, iš kurių cukrų 6g, baltymų 3g, druskos 0,12g.

Grynasis kiekis: 500g

Laikymas: laikyti sausoje, vėsioje vietoje.

Geriausias iki: žiūrėti ant pakuotės.

Gamintojas: Bezgluten, Posądza 128, 32-104 Koniusza, k. Krakowa, Lenkija.

Pardavėjas: UAB „Betika“, Lašo g. 3, Kaunas. www.tikraibe.lt

Paruošimas: reikės: 500g miltų mišinio, 5g druskos, 8g cukraus, 7g sausų mielių, 450ml šilto vandens, 20g aliejaus. Gaminimas: supilkite maišelio turinį į indą, įdėkite druskos, išmaišykite. Suberkite cukrų, sausas mieles, supilkite vandenį (vandens temperatūra apie 26 °C) ir aliejų. Su šaukštu sumaišykite visas sudedamąsias dalis į vientisą masę. Perkelkite tešlą į kepimo formą (rekomenduojamas dydis 27cm x 12cm), uždenkite audiniu ir palikite pastovėti 30 min. kambario temperatūroje (maždaug 20 °C). Kai tešla padvigubėja, patepkite tešlos viršų aliejumi ir įdėkite į įkaitintą orkaitę. Kepkite 180 °C temperatūroje, apie 40-45 min. Kepant neatidarykite orkaitės ir nenaudokite ventiliatoriaus. Kai duona iškeps, išimkite iš formos ir palikite atvėsti.