Miltų mišinys duonai, picai be glitimo, 500g K381
3,59€
Šiuo metu neturime
Miltų mišinys duonai, picai be glitimo, 500g
Grynasis kiekis: 500 g.
Sudedamosios dalys: Sudedamosios dalys. Kukurų krakmolas, pilno grūdo avižų dribsniai (be glitimo) (6 %), ryžių miltai, tirštiklis ksantano derva, tirštiklis hidroksipropilmetilceliuliozė, gysločių maistinės skaidulos.
Maistingumo deklaracija | |
100 g produkto maistinė ir energinė vertė | |
Energinė vertė | 1488 kJ/351 kcal |
Riebalai
iš kurių: – sočiųjų riebalų rūgščių |
0,9 g
0,3 g |
Angliavandeniai
iš kurių: – cukrų |
82 g
1,0 g |
Skaidulinės medžiagos | 3,5 g |
Baltymai
|
1,9 g
|
Druska | 0,058 g |
Duonos receptas:
Reikalingi produktai: 500 g duonos mišinio BEZGLUTEN, 1 ir 1/3 arbatinis šaukštelis druskos (10 g), 1 valgomas šaukštas cukraus (15 g), 500 ml drungno vandens, 15 g šviežių mielių (arba 7 g sausų mielių), 3 valgomi šaukštų aliejaus + šiek tiek aliejaus tešlos aptepimui.
Paruošimo būdas. Sumaišykite duonos mišinį, druską ir cukrų. Vandenyje ištirpinkite šviežias mieles. Vandenį su mielėmis supilkite į sausą mišinį ir plaktuvo pagalba gerai išmaišykite. Jei naudojate sausas mieles jas galite berti tiesiai į sausą mišinį. Supilkite aliejų ir išmaišykite. Tešlą supilkite į aliejumi pateptą kepimo skardą (28 x 9 cm), išlyginkite tešlos paviršių. Tešlą uždenkite ir palikite šiltoje vietoje apie 45 min., kol tešlos tūris padvigubės. Tešlos paviršių patepkite aliejumi, įdėkite į orkaitę ir kepkite apie 50 min. (be ventiliatoriaus). Iškeptą duoną išimkite iš skardos, atvėsinkite ir palaikykite uždengtą dangčiu. Jei naudojate duonos kepimo aparatą, rekomenduojama duonos kepimo trukmė 3,5 val.
Gamintojas: Bezgluten, Posądza 128, 32-104 Koniusza, k. Krakowa, Lenkija.