38% Akcija!
ciasto-karmelowe-bezglutenowe-nowosc-i134

Miltų mišinys karameliniam pyragui be glitimo, 300g

3,99 2,49

Karamelinis pyragas (be glitimo)

Sandėlyje yra

Produkto galiojimo data: 2019 kovo 5
Produkto kodas: 5906720574881 Kategorijos: ,
Be cholesterolio
Be cholesterolio
Be fruktozės
Be fruktozės
Be glitimo
Be glitimo
Be GMO
Be GMO
Be jūros gėrybių
Be jūros gėrybių
Be kazeino
Be kazeino
Be kiaušinių
Be kiaušinių
Be kitų riešutų
Be kitų riešutų
Be mielių
Be mielių
Be pieno
Be pieno
Be sezamų
Be sezamų
Be sojų
Be sojų
Be sulfitų
Be sulfitų
Sertifikuota gamyba be glitimo
Sertifikuota gamyba be glitimo
Veganams
Veganams

Karamelinis pyragas (be glitimo)

 Su cukrumi.

Grynasis kiekis: 300 g

(280 mg mišinio ir 20 g karamelės).

 Pyrago mišinio sudedamosios dalys. Kukurūzų krakmolas, karamelizuoti pieno milteliai (cukrus, nugriebto pieno milteliai), ryžių krakmolas, inulinas, tešlos kildymo medžiaga natrio karbonatai, tešlos kildymo medžiaga difosfatai, degintas cukrus, kvapioji medžiaga.
Karamelės (7 %) sudedamosios dalys. Cukrus, saldintas sutirštintas pienas, glajus, gliukozė, palmių aliejus, sviesto riebalai (turintys pieno), kvapioji medžiaga.

Maistingumo deklaracija
100 g produkto maistinė ir energinė vertė
Energinė vertė 1527 kJ / 360 kcal
Riebalai, iš kurių:

– sočiųjų riebalų rūgščių

1,8 g

1,0 g

Angliavandeniai, iš kurių:

– cukrų

84 g

8,3 g

Skaidulinės medžiagos 0,7 g
Baltymai 1,6 g
Druska 0,65 g

Pyrago tešlos paruošimui reikės:
– 3 kiaušinių
– 90 g sukraus,
– 20 ml vandens,
– 150 ml aliejaus arba 150 g ištirpinto sviesto.
Paruošimo instrukcija:

  1. Visus ingredientus (išskyrus karamelę) sudėkite į dubenį. Gerai išmaišykite tešlą iki vienalytės masės (maišyti 2 minutes, didžiausiu mikserio greičiu).
  2. 2/3 tešlos supilkite į iš anksto paruoštą ir kepimo popieriumi išklotą kepimo indą (11×25 cm). Pabarstykite karamele ir supilkite likusią tešlos dalį. Švelniai išlyginkite paviršių.
  3. Kepimo formą dėkite į įkaitintą orkaitę ir kepkite apie 50 minučių, 170 °C temperatūroje.

Iškeptą pyragą išimkite iš kepimo indo ir atvėsinkite.

Esant poreikiui į tešlą galima įdėti šiek tiek druskos.
Laikyti sausoje, vėsioje vietoje.
Gamintojas. Bezgluten, Posądza 128, 32-104