43% Akcija!
I11 MURZYNEK - ciasto kakaowe. Produkt bezglutenowy w proszku GLUTEN FREE CHOCOLATE CAKE MIX

Šokoladinis pyragas be glitimo 290g

3,49 1,99

Šiuo metu neturime

Produkto kodas: 5906720572276 Kategorijos: , ,
Be glitimo
Be glitimo
Be pieno
Be pieno
Be sojų
Be sojų
Sertifikuota gamyba be glitimo
Sertifikuota gamyba be glitimo

Šokoladinis pyragas be glitimo

 Be glitimo. Su cukrumi.

Grynasis kiekis: 290 g.

Sudedamosios dalys. Ryžių miltai, kukurūzų krakmolas, bulvių krakmolas, sumažinto riebalų kiekio kakava (10 %), dekstrozė, dietinės skaidulos, kepimo milteliai (be glitimo) (tešlos kildymo medžiagos: difosfatai, natrio karbonatas; kukurūzų krakmolas, bulvių krakmolas), tirštiklis pupenių derva, tirštiklis ksantano derva, tirštiklis hidroksipropilmetilceliuliozė, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga vyno rūgštis.

 

Maistingumo deklaracija
100 g produkto maistinė ir energinė vertė
Energinė vertė 1715 kJ / 410 kcal
Riebalai

iš kurių:

– sočiųjų riebalų rūgščių

23,0 g

 

0,52 g

Angliavandeniai

iš kurių:

– cukrų

44,0 g

 

25,0 g

Skaidulinės medžiagos 2,9 g
Baltymai 5,7 g
Druska 0,55 g

Sudėtyje nėra glitimo turinčio kviečių krakmolo.

Laikyti sausoje, vėsioje vietoje.

Partijos Nr., Geriausias iki: žr. ant pakuotės.

Pyrago tešlos paruošimui reikės:
– 220 g aliejaus (1 stiklinė),
– 6 kiaušinių,
– 6 šaukštų vandens,
– 230 g cukraus (1 stiklinė)
– cukraus pudros miltelių.
Paruošimo instrukcija: kiaušinių baltymus su žiupsneliu druskos plakite iki standžių putų. Kiaušinių trynius išplakite su cukrumi, supilkite aliejų, sudėkite sausą pyrago mišinį ir iki standžių putų išplaktus baltymus. Viską gerai išmaišykite. Papildomai galite įdėti razinų ir smulkiai kapotų riešutų. Tešlą supilkite į iš anksto paruoštą kepimo indą (11×34 cm). Kepimo formą dėkite į įkaitintą orkaitę ir kepkite apie 40-50 minučių, 180 °C temperatūroje. Iškepto pyrago viršų apibarstykite cukraus pudra.

Gamintojas. Bezgluten, Posądza 128, 32-104 Koniusza, k. Krakowa, Lenkija.