30% Akcija!
I1 KARPATKA -ciasto w proszku. Produkt bezglutenowy GLUTEN FREE PUFF PASTRY CAKE WITH CREAM KARPATKA

Sluoksniuotos tešlos pyragas be glitimo 500 g

3,99 2,79

Šiuo metu neturime

Produkto kodas: 5906720572184 Kategorijos: ,
Be glitimo
Be glitimo
Be sojų
Be sojų
Sertifikuota gamyba be glitimo
Sertifikuota gamyba be glitimo

Sluoksniuotos tešlos pyragas be glitimo 500 g

 Su cukrumi.

Grynasis kiekis: 500 g (paaiškinimas: 205 g sauso pyrago tešlos mišinio miltelių ir 295 g kremo).

Sudedamosios dalys. Kremas (59 %): cukrus, kukurūzų krakmolas, bulvių krakmolas. Pyrago tešlos milteliai (41 %): kukurūzų krakmolas, kviečių krakmolas (be glitimo),  kepimo milteliai (be glitimo) (tešlos kildymo medžiagos: difosfatai, natrio karbonatas; kukurūzų krakmolas, bulvių krakmolas), cukrus, tirštiklis pupenių derva, lecitinas, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, emulsiklis pektinai, maistinės skaidulos, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga E 575.

 

Maistingumo deklaracija
100 g produkto maistinė ir energinė vertė
Energinė vertė 1557 kJ / 374 kcal
Riebalai

iš kurių:

– sočiųjų riebalų rūgščių

25,0 g

 

3,0 g

Angliavandeniai

iš kurių:

– cukrų

33,0 g

 

18,0 g

Skaidulinės medžiagos 1,8 g
Baltymai 3,2 g
Druska 0,38 g

Laikyti sausoje, vėsioje vietoje.

Partijos Nr., Geriausias iki: žr. ant pakuotės.

Pyrago paruošimui reikės: 125 g margarino,
5 kiaušinių.

Kremo paruošimui reikės: 125 g margarino, 200 g sviesto, 500 ml pieno, 1 arbatinio šaukštelio citrinų sulčių.
Paruošimo instrukcija:

Pyragas:

  1. Užvirinkite 300 ml vandens su 125 g margarino. Tada sudėkite pyrago mišinio turinį ir gerai išmaišykite. Turiniui leiskite atvėsti.
  2. Į šaltą mišinį paeiliui sudėkite 5 kiaušinius ir maišykite 5 minutes.
  3. Gautą mišinį padalinkite į 2 lygias dalis. Kiekvieną pyrago sluoksnį kepkite atskirai. Tešlą paskleiskite ant maždaug 25×30 cm dydžio kepimo popieriaus lapo.
  4. Kepimo formą dėkite į įkaitintą orkaitę ir kepkite apie 30 minučių, 220 °C temperatūroje., kol pyrago paviršius įgaus aukso spalvą.
  5. Ant iškepto pyrago sluoksnio sudėkite paruoštą kremą, tada uždėkite antrą iškeptą pyrago sluoksnį, pabarstykite cukraus pudra ir įdėkite į šaldytuvą.

Kremas:

  1. Iš kremui reikalingo 500 ml pieno, paimkite vieną puodelį pieno ir jame ištirpinkite kreko maišelio turinį. Likusį pieną užvirinkite.

2. Į virintą pieną supilkite piene ištirpintus kremo miltelius. Gerai išmaišykite kad neliktų gumuliukų, atvėsinkite.

  1. Į atvėsintą kremo mišinį įdėkite minkštą sviestą bei margariną. Paskaninkite 1 arbatiniu šaukšteliu citrinos sulčių. Gerai išmaišykite.

 Gamintojas. Bezgluten, Posądza 128, 32-104 Koniusza, k. Krakowa, Lenkija.