Sluoksniuotos tešlos pyragas be glitimo 500 g
3,99€ 2,79€
Šiuo metu neturime
Sluoksniuotos tešlos pyragas be glitimo 500 g
Su cukrumi.
Grynasis kiekis: 500 g (paaiškinimas: 205 g sauso pyrago tešlos mišinio miltelių ir 295 g kremo).
Sudedamosios dalys. Kremas (59 %): cukrus, kukurūzų krakmolas, bulvių krakmolas. Pyrago tešlos milteliai (41 %): kukurūzų krakmolas, kviečių krakmolas (be glitimo), kepimo milteliai (be glitimo) (tešlos kildymo medžiagos: difosfatai, natrio karbonatas; kukurūzų krakmolas, bulvių krakmolas), cukrus, tirštiklis pupenių derva, lecitinas, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, emulsiklis pektinai, maistinės skaidulos, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga E 575.
Maistingumo deklaracija | |
100 g produkto maistinė ir energinė vertė | |
Energinė vertė | 1557 kJ / 374 kcal |
Riebalai
iš kurių: – sočiųjų riebalų rūgščių |
25,0 g
3,0 g |
Angliavandeniai
iš kurių: – cukrų |
33,0 g
18,0 g |
Skaidulinės medžiagos | 1,8 g |
Baltymai | 3,2 g |
Druska | 0,38 g |
Laikyti sausoje, vėsioje vietoje.
Partijos Nr., Geriausias iki: žr. ant pakuotės.
Pyrago paruošimui reikės: 125 g margarino,
5 kiaušinių.
Kremo paruošimui reikės: 125 g margarino, 200 g sviesto, 500 ml pieno, 1 arbatinio šaukštelio citrinų sulčių.
Paruošimo instrukcija:
Pyragas:
- Užvirinkite 300 ml vandens su 125 g margarino. Tada sudėkite pyrago mišinio turinį ir gerai išmaišykite. Turiniui leiskite atvėsti.
- Į šaltą mišinį paeiliui sudėkite 5 kiaušinius ir maišykite 5 minutes.
- Gautą mišinį padalinkite į 2 lygias dalis. Kiekvieną pyrago sluoksnį kepkite atskirai. Tešlą paskleiskite ant maždaug 25×30 cm dydžio kepimo popieriaus lapo.
- Kepimo formą dėkite į įkaitintą orkaitę ir kepkite apie 30 minučių, 220 °C temperatūroje., kol pyrago paviršius įgaus aukso spalvą.
- Ant iškepto pyrago sluoksnio sudėkite paruoštą kremą, tada uždėkite antrą iškeptą pyrago sluoksnį, pabarstykite cukraus pudra ir įdėkite į šaldytuvą.
Kremas:
- Iš kremui reikalingo 500 ml pieno, paimkite vieną puodelį pieno ir jame ištirpinkite kreko maišelio turinį. Likusį pieną užvirinkite.
2. Į virintą pieną supilkite piene ištirpintus kremo miltelius. Gerai išmaišykite kad neliktų gumuliukų, atvėsinkite.
- Į atvėsintą kremo mišinį įdėkite minkštą sviestą bei margariną. Paskaninkite 1 arbatiniu šaukšteliu citrinos sulčių. Gerai išmaišykite.
Gamintojas. Bezgluten, Posądza 128, 32-104 Koniusza, k. Krakowa, Lenkija.