20% Akcija!
DCF 1.0

Universalus begliuteninių miltų mišinys Ekstra 500g

3,05 2,44

Ekstra universalus miltų mišinys be glitimo – tinkamas įvairiems kepiniams gaminti. Iš jų puikiausiai iškepsite pyragą be glitimo, biskvitą be glitimo naminiam tortui. Tinka namuose keptiems sausainiams be glitimo, keksams, naminei duonai be glitimo ar net  puikiai tiks ir kitiems patiekalams pagal Jūsų mėgstamą receptą.

Sandėlyje yra

Produkto galiojimo data: 2020 lapkričio 19
Produkto kodas: 5907459846584 Kategorija:
Be cholesterolio
Be cholesterolio
Be cukraus
Be cukraus
Be druskos
Be druskos
Be glitimo
Be glitimo
Be GMO
Be GMO
Be jūros gėrybių
Be jūros gėrybių
Be kazeino
Be kazeino
Be kiaušinių
Be kiaušinių
Be kitų riešutų
Be kitų riešutų
Be mielių
Be mielių
Be pieno
Be pieno
Be sezamų
Be sezamų
Be sojų
Be sojų
Be sulfitų
Be sulfitų
Be žemės riešutų
Be žemės riešutų
Be žuvies
Be žuvies
Sertifikuota gamyba be glitimo
Sertifikuota gamyba be glitimo
Veganams
Veganams

Universalus begliuteninių miltų mišinys Ekstra

Be glitimo

Sudedamosios dalys: kviečių krakmolas be glitimo, kukurūzų krakmolas, kukurūzų miltai, gliukozė, tirštikliai: guaro guma, E 464; maistinės skaidulos, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: E 575; tešlos kildymo medžiaga: natrio karbonatas.

100g produkto energinė ir maistinė vertė: 1548kJ/365kcal, riebalų 2,2g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 1,9g, angliavandenių 86g, iš kurių cukrų 5,9g, baltymų 0,6g, druskos 0,13g.

Grynasis kiekis: 500g

Laikymas: laikyti sausoje, vėsioje vietoje.

Geriausias iki: žiūrėti ant pakuotės.

Gamintojas: Bezgluten, Posądza 128, 32-104 Koniusza, k. Krakowa, Lenkija.

Paruošimas: reikės: 500g miltų mišinio, 5g druskos, 8g cukraus, 7g sausų mielių, 500ml šilto vandens, 20g aliejaus. Gaminimas: supilkite maišelio turinį į indą, įdėkite druskos, išmaišykite. Suberkite cukrų, sausas mieles, supilkite vandenį (vandens temperatūra apie 26 °C) ir aliejų. Su šaukštu sumaišykite visas sudedamąsias dalis į vientisą masę. Perkelkite tešlą į kepimo formą (rekomenduojamas dydis 27cm x 12cm), uždenkite audiniu ir palikite pastovėti 30 min. kambario temperatūroje (maždaug 20 °C). Kai tešla padvigubėja, patepkite tešlos viršų aliejumi ir įdėkite į įkaitintą orkaitę. Kepkite 180 °C temperatūroje, apie 40-45 min. Kepant neatidarykite orkaitės ir nenaudokite ventiliatoriaus. Kai duona iškeps, išimkite iš formos ir palikite atvėsti.