Universalus begliuteninių miltų mišinys Ekstra, PKU, 500g, K17
2,99€
Sandėlyje yra
Universalus begliuteninių miltų mišinys Ekstra PKU 500g
Be glitimo
Sudedamosios dalys: kviečių krakmolas be glitimo, kukurūzų krakmolas, kukurūzų miltai, gliukozė, tirštikliai: guaro guma, E 464; maistinės skaidulos, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: E 575; tešlos kildymo medžiaga: natrio karbonatas.
Maistingumo deklaracija | |
100 g produkto maistinė ir energinė vertė | |
Energinė vertė | 1484kJ/355kcal |
Riebalai
iš kurių: – sočiųjų riebalų rūgščių |
0,6g
0,4g |
Angliavandeniai
iš kurių: – cukrų |
87g
4,6g |
Skaidulinės medžiagos | 1,8g |
Baltymai | 0,4g
iš kurių fenilalanino 3,30mg |
Druska | 0,11g |
Grynasis kiekis: 500g
Laikymas: laikyti sausoje, vėsioje vietoje.
Geriausias iki: žiūrėti ant pakuotės.
Gamintojas: Bezgluten, Posądza 128, 32-104 Koniusza, k. Krakowa, Lenkija.
Paruošimas: reikės: 500g miltų mišinio, 5g druskos, 8g cukraus, 7g sausų mielių, 450ml šilto vandens, 20g aliejaus. Gaminimas: supilkite maišelio turinį į indą, įdėkite druskos, išmaišykite. Suberkite cukrų, sausas mieles, supilkite vandenį (vandens temperatūra apie 26 °C) ir aliejų. Su šaukštu sumaišykite visas sudedamąsias dalis į vientisą masę. Perkelkite tešlą į kepimo formą (rekomenduojamas dydis 27cm x 12cm), uždenkite audiniu ir palikite pastovėti 30 min. kambario temperatūroje (maždaug 20 °C). Kai tešla padvigubėja, patepkite tešlos viršų aliejumi ir įdėkite į įkaitintą orkaitę. Kepkite 180 °C temperatūroje, apie 40-45 min. Kepant neatidarykite orkaitės ir nenaudokite ventiliatoriaus. Kai duona iškeps, išimkite iš formos ir palikite atvėsti.