K17

Universalus begliuteninių miltų mišinys Ekstra, PKU, 500g, K17

2,99

Sandėlyje yra

Produkto galiojimo data: 2022 gruodžio 9
Produkto kodas: 5907459846607 Kategorija:
Be kiaušinių
Be kiaušinių
Be pieno
Be pieno
Mažiau baltymų
Mažiau baltymų
Sertifikuota gamyba be glitimo
Sertifikuota gamyba be glitimo
Veganams
Veganams

Universalus begliuteninių miltų mišinys Ekstra PKU 500g

Be glitimo

Sudedamosios dalys: kviečių krakmolas be glitimo, kukurūzų krakmolas, kukurūzų miltai, gliukozė, tirštikliai: guaro guma, E 464; maistinės skaidulos, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: E 575; tešlos kildymo medžiaga: natrio karbonatas.

Maistingumo deklaracija
100 g produkto maistinė ir energinė vertė
Energinė vertė 1484kJ/355kcal
Riebalai

iš kurių:

– sočiųjų riebalų rūgščių

0,6g

0,4g

Angliavandeniai

iš kurių:

– cukrų

87g

4,6g

Skaidulinės medžiagos 1,8g
Baltymai 0,4g

iš kurių fenilalanino 3,30mg

Druska 0,11g

Grynasis kiekis: 500g

Laikymas: laikyti sausoje, vėsioje vietoje.

Geriausias iki: žiūrėti ant pakuotės.

Gamintojas: Bezgluten, Posądza 128, 32-104 Koniusza, k. Krakowa, Lenkija.

Paruošimas: reikės: 500g miltų mišinio, 5g druskos, 8g cukraus, 7g sausų mielių, 450ml šilto vandens, 20g aliejaus. Gaminimas: supilkite maišelio turinį į indą, įdėkite druskos, išmaišykite. Suberkite cukrų, sausas mieles, supilkite vandenį (vandens temperatūra apie 26 °C) ir aliejų. Su šaukštu sumaišykite visas sudedamąsias dalis į vientisą masę. Perkelkite tešlą į kepimo formą (rekomenduojamas dydis 27cm x 12cm), uždenkite audiniu ir palikite pastovėti 30 min. kambario temperatūroje (maždaug 20 °C). Kai tešla padvigubėja, patepkite tešlos viršų aliejumi ir įdėkite į įkaitintą orkaitę. Kepkite 180 °C temperatūroje, apie 40-45 min. Kepant neatidarykite orkaitės ir nenaudokite ventiliatoriaus. Kai duona iškeps, išimkite iš formos ir palikite atvėsti.