Pyragėliai su šokoladu

Ingredientai:

375g miltų be glitimo sluoksniuotai tešlai 
65 g šokoladinio kremo 
32g cukraus pudros

Pagaminimo metodas:

pagal ant pakuotės nurodytą receptą, paruoškite sluoksniuotą tešlą iš specialaus miltų mišinio be glitimo. Tešlą iškočiokite iki 1 cm storio. Supjaustykite norimo dydžio kvadratėliais (jei norite didesnių pyragėlių pjaustykite didesnius kvadratėlius, jei norite mažesnių pjaustykite mažesnius kvadratėlius). Ant kvadratėlių vidurio įdėkite nedidelį kiekį šokoladinio kremo. Kremo paskleisti po tešlą nereikia. Lenkite vieną kvadratėlio kampą link prieš ji esantį kampą, kad gautumėte trikampį. Lengvai spūstelėkite šonus, kad priliptų, jei nelimpa, galite lengvai padrėkinti. Taip padarykite su visais pyragėliais. Kepkite gerai įkaitintoje iki 200C temperatūros apie 15-20 min, kol pyragėliai pasipūs ir gražiai paruduos. Kol pyragėliai keps, pasiruoškite glaistą. Leiskite atvėsti 5 min. ar apibarstykite cukraus pudra.

Skanaus!