Šokoladinis pyragas be miltų BE GILITMO, BE PIENO, BE KIAUŠINIŲ

Ingredientai:

120 ml vandens
1/4 a.š. druskos
150 g cukraus
40g rudojo cukraus
18 gabaliukų juodo, kartaus šokolado
200 g kokoso kremo
6 kiaušiniai arba kiaušinio pakaitalo
 

Pagaminimo metodas:

įkaitinkite orkaitę iki 150 C temp. Kepimo skartą patepkite kokoso kremu.
Nedideliame puode ant vidutinės ugnies pakaitinkite vandenį, cukrų ir druską. Kaitindami maišykite, kol cukrus su druska ištirps. Kitame puode, garų vonelėje arba mikrobangų koresnelėje ištirpinkite šokoladą. Ištirpintą šokoladą supikite į dubenį, kartu sudėkite kokoso kremą, supilkite vandenį su ištirpintu cukrumi ir druska. Sumuškite kaušinius arba sudėkite kiaušinio pakaitalą. Viską gerai išplakite. Paruoštą tešlą supilkite į skardą. Pyrago skardą dėkite į ant didelės kepimo skardos ir į ją įpilkite verdančio vandens, kad apsemtų pusę pyrago skardos. Kepkite 150 C temp. orkaitėje, 45 minutes. Iškepus pyragą, centras gali vis dar atrodyti šlapias, todėl pyragą reikėtų palaikyti per naktį.

Skanaus!