Užkepti kukurūzų traškučiai BE GLITIMO

Ingredientai:

125 g kukurūzų traškučių be glitimo
150 g. lengvai apkeltos vištienos filė
80 g sūrio padažo be glitimo arba fermentinio sūrio
240 g konservuotų pupelių
2 v.š. alyvuogių aliejaus
2 jelapenai (jei norisi aštriau)

Pagaminimo metodas:

lengvai apkeptą vištienos filė suplėškite į juosteles. Jelapenus supjaustykite smulkiais griežinėliais. Į kepimo indą sudėkite kukurūzų traškučius be glitimo, konservuotas pupeles, plėšytą vištienos filė, jalapeno griežinėlius. Viską apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir gausiai apibarstykite fermentiniu sūriu arba užpilkite sūrio padažą. Kepkite 150 laipsnių orkaitėje, kol sūris išsilydys.

Skanaus!