Žvaigždžių formos sausainėliai (be glitimo, be pieno)

Jums reikės:
2 ½ puodelio migdolų miltų
½ arbatinio šaukštelio druskos
¼ arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
1 arbatinio šaukštelio cinamono
½ puodelio kokoso aliejaus, kambario temperatūros
5 šaukštų agavos sirupo arba medaus
1 šaukšto vanilės ekstrakto
Dideliame dubenyje sumaišykite migdolų miltus, druską, kepimo miltelius ir cinamoną.
Mažesniame dubenyje sumaišykite kokoso aliejų, agavų sirupą ir vanilę.
Sumaišykite abiejų indų turinius, gautą tešlą palikite šaldytuve 1 valandai.
Iškočiokite tešlą tarp 2 kepimo popieriaus lapų, kol jos storis bus apie 1 cm.
Nuimkite viršutinį kepimo popierių, apibarstykite viršų migdolų miltais ir su formelėmis pasidarykite žvaigždutes.
Su metaline mentele perkelkite sausainius ant kepimo popieriumi išklotos skardos, ir kepkite 180°C temperatūroje, kol sausainių kraštai paruduos, apie 5-8 minutes.
Kai iškeps, leiskite sausainiams visiškai atvėsti.

Pagaminsite be:

Draugiškas: